FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan gerust contact met mij op. 

Therapeutische gesprekken kunnen – afhankelijk van je polis en zorgverzekering – (deels) vergoed worden via de aanvullende verzekering. Dit kun je het beste even navragen bij je zorgverzekering. Coachingsgesprekken worden niet vergoed door de zorgverzekering. In veel gevallen vergoeden werkgevers wel een coachtraject. En soms is het mogelijk om via je kerkelijke gemeente een tegemoetkoming hiervoor te vragen. Je kunt ook altijd even met mij overleggen, zodat ik met je mee kan denken.

Als je onder een bepaalde inkomensgrens valt of bij specifieke omstandigheden, zijn er aangepaste tarieven mogelijk. Overleg even met mij. 

Ik heb in het bedrijfsleven gewerkt en ben later Social Work gaan studeren. Daarna heb ik diverse Post-HBO-opleidingen gevolgd, zoals de Kortdurende Oplossingsgerichte Therapie, de Cognitieve Gedragstherapie en de Acceptance en Commitment Therapie. Recent heb ik de TotalBalance opleiding afgerond. Dit is een christelijke coachopleiding.  

Dat is mogelijk. Ik werk dan meestal via Zoom. Het is dan wel belangrijk dat jij thuis een goede internetverbinding hebt.

De praktijk is gevestigd in Leerdam aan de Hoogstraat 80 en per auto goed bereikbaar. Er is ruime parkeermogelijkheid op het Oranjeplein bij de Jumbo in de buurt. Op 5 minuten loopafstand is het treinstation van Leerdam. 

Als je niet tevreden bent of een klacht hebt, dan hoor ik dat graag van jou zodat we het gesprek daarover kunnen aangaan.

Ik heb mij gecommitteerd aan de Ethische code van het TotalBalance netwerk. Eventuele klachten van cliënten worden door de klachtencommissie van TotalBalance getoetst aan deze code. 

Daarnaast ben ik aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Via deze organisatie kun je je klacht altijd bespreken met een vertrouwenspersoon. Via deze link vind je daarover meer informatie.

Dat is moeilijk te zeggen. Heb je een relatief eenvoudige hulpvraag, dan zijn meestal 4 tot 6 sessies voldoende. Ga je voor een TotalBalance traject dan moet je rekenen op zo’n 15 tot 20 sessies. 

Coaching is een investering in jezelf

overleggen over de mogelijkheden
kan altijd