Worden wie je bent, vanuit rust en zelfvertrouwen

TotalBalance

Levensveranderende aanpak

Weer perspectief op jezelf

Voel je je wel eens onzeker, weet je niet goed wat je wilt of heb je te maken met teleurstellingen en tegenslagen en beheersen die je leven? Zou je zo graag jezelf weer willen zijn, jezelf oké voelen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of verlang je naar rust en balans, zelfvertrouwen,  perspectief en weten wat je wilt?

Met de effectieve en levensveranderende
TotalBalance methode,
leer je jezelf kennen,
je verleden begrijpen
en je dromen ontdekken.

Voor balans op alle terreinen van je leven

TotalBalance

De TotalBalance methode  is een methodiek die je leert om zelf regie te nemen over je leven, die je helpt om in balans te leven, het beste uit jezelf je halen en tot je bestemming te komen. Je krijgt handvatten en tools die jij nodig hebt om daadwerkelijk verder te komen.

De methode is gebaseerd op Bijbelse principes. Dat betekent niet dat je christen moet zijn om dit traject te kunnen volgen. Je bent altijd welkom.

De TotalBalance methode is praktisch en compleet

Doel

Het doel van de TotalBalance methode is om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. Het hele traject bestaat uit drie onderdelen: verleden (wie was ik), heden (wie ben ik) en de toekomst (wie wordt ik).

Methode

De methode bestaat uit een combinatie van therapie, pastoraat en coaching. Met hulp van creatieve therapie ontdek je hoe je geworden bent wie je nu bent en verwerk je moeilijke thema's uit je leven. Een persoonlijkheidsanalyse en motivatieplan maakt ook onderdeel uit van het traject.

Werkwijze

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen of dit traject geschikt is voor jou. Daarna plannen we een intakegesprek. Op basis van jouw hulpvraag en intake stel ik jou een plan voor. Tijdens het traject maken we gebruik van het praktische werkboek van TotalBalance.

Maak kennis met de methode

MINI-TRAINING TOTALBALANCE

Bekijk deze mini-training ‘TotalBalance’ en ontdek hoe de TotalBalance methode werkt en wat je nodig hebt om verder te komen. Carianne Ros, de ontwerper van deze methode legt uit waarom het zo belangrijk is je verleden los te laten en hoe je erachter kunt komen wie je bent en wat je wilt.

Video afspelen

Gratis balanstest

Hoe zit het met jouw balans tussen werk en privé en hoe gaat het met jouw energie? Ontdek op welke gebieden jij je leven op orde hebt en waarin je nog wel wat bemoediging en inspiratie zou kunnen gebruiken. 

TotalBalance gaat over een totale balans op alle terreinen van je leven. Om alvast een indruk te krijgen en er achter te komen wie je bent en wat je wilt, kun je de gratis TotalBalance Test doen.

Sta op en schitter! Je licht is gekomen. Over jou schijnt de luister van de Heer.

BIJBEL | JESAJA 60 vers 1

Verlang je ook naar een leven vanuit rust en ontspanning? En wil je leren hoe je de juiste stappen zet om je zelfvertrouwen te vergroten?