Blijf geïnspireerd en op koers

Inspiratie voor een ontspannen en zelfbewust leven

Als je je inschrijft voor mijn InspiratieBrief
ontvang je direct
gratis het whitepaper
'Positivy Journal - vergroot je psychologische veerkracht'

Positivity Journal

Vergroot je psychologische veerkracht

Positivity

Journal

Een ‘Positivity Journal’ is een persoonlijk positief herinneringsboek dat je opbouwt aan de hand van tien positieve emoties. Het helpt je om je psychologische veerkracht te vergroten zodat je bij tegenslagen of moeilijke ervaringen jezelf sneller kan herpakken.  

Ga aan de slag met dit persoonlijk positief herinneringsboek, breid je mindset uit en wordt mentaal veerkrachtiger. Ik leg het je helemaal uit. Het idee komt uit de positieve psychologie en is wetenschappelijk onderbouwd. 

Schrijf je in voor mijn InspiratieBrief en ontvang direct gratis het white paper ‘Positivity Journal – Vergroot je psychologische veerkracht’ . Daarin leg ik je uit hoe je  positieve emoties kunt inzetten om mentaal sterker te worden en krijg je alle instructies om je eigen Positivity Journal op te zetten. 

Contactgegevens

Mijn praktijk is gevestigd in Geldermalsen. Deze locatie is gemakkelijk per auto bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. 

Welkom

Stel je vraag

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen, wil je een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen of heb je een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier.