Vergroot je psychologische veerkracht

Gratis whitepaper
Positivity Journal

Schrijf je in voor het InspiratieNieuws
en ontvang direct gratis het white paper
‘Positivity Journal – Vergroot je psychologische veerkracht’

Positivity Journal

Vergroot je psychologische veerkracht

Positivity

Journal

Een ‘Positivity Journal’ is een persoonlijk positief herinneringsboek dat je opbouwt aan de hand van tien positieve emoties. Het helpt je om je psychologische veerkracht te vergroten zodat je bij tegenslagen of moeilijke ervaringen jezelf sneller kan herpakken.  

Ga aan de slag met dit persoonlijk positief herinneringsboek, breid je mindset uit en wordt mentaal veerkrachtiger. Ik leg het je helemaal uit. Het idee komt uit de positieve psychologie en is wetenschappelijk onderbouwd. 

Schrijf je in voor mijn InspiratieBrief en ontvang direct gratis het white paper ‘Positivity Journal – Vergroot je psychologische veerkracht’ . Daarin leg ik je uit hoe je  positieve emoties kunt inzetten om mentaal sterker te worden en krijg je alle instructies om je eigen Positivity Journal op te zetten. 

zelfvertrouwen innerlijke rust

Schrijf je in voor het InspiratieNieuws

Ontvang inspiratie en nieuws over leven met lef, zelfvertrouwen en innerlijke rust en krijg direct gratis het whitepaper ‘Positivity Journal – Vergroot je psychologische veerkracht’

Jouw gegevens worden gebruikt voor het versturen van het InspiratieNieuws van CompAct, zoals omschreven in mijn privacyverklaring.