Leg een stevige basis voor je verdere loopbaan

Ontdek je sterk

soms is het tijd om een stap te zetten

Toe aan een switch?

Loop je vast op je werk, ben je niet helemaal happy op je werkplek of thuis en weet je niet goed wat je wilt in je carrière of leven? Merk je dat je met minder plezier naar je werk gaat? Of voel je je onzeker over jezelf of minderwaardig? Of zoek je naar een stukje extra invulling van je leven?

Zou je wel willen solliciteren of op een of andere manier een switch willen maken maar weet je niet goed hoe je het aan moet pakken? 

Een 'Ontdek je sterk' traject helpt je te ontdekken wat je echt wilt

carrière planning
Een compact coachtraject

Jezelf ontdekken

‘Ontdek je sterk’ is een compact traject die je helpt jezelf te ontdekken, zodat je weet wat jouw talenten, vaardigheden, je passies en je persoonlijkheidssterkten zijn. Daarmee leg jij een stevige basis om goede keuzes te maken voor je verdere loopbaan en leven. Daarnaast geeft het je zelfvertrouwen een flinke boost. 

Als je weet wie je bent, waar jij goed bent en waar jouw hart sneller van gaat kloppen… dan pas kun jij goed jouw route uitstippelen om daar te komen waar jij je als een vis in het water gaat voelen.

Doel

Het doel van dit traject is dat jij ontdekt wat jou kenmerkt en waar jij vanuit je hart blij van wordt. Daarmee kun je je koers bepalen om tot je bestemming te komen.

Methode

Voor dit traject wordt onder meer gebruik gemaakt van de TotalBalance-methode en de ervaringsgerichte psychosociale therapie. Het bestaat uit inzichtgevende analyses, persoonlijkheidstesten (DISC) en een motivatieplan.

Werkwijze

In een kennismakingsgesprek kijken we samen of dit traject geschikt is voor jou. Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen. We maken gebruik van een praktisch werkboek.

Maak kennis met de methode

Wat als twijfels te groot zijn

Stappen nemen richting het onbekende is voor de meesten erg spannend. Laat mij je meenemen in het verhaal over de monsters op de boot. En denk vervolgens na over wat jouw monsters zijn waardoor jij niet van je plaats komt.

Video afspelen over Durf stappen te nemen
Wat een traject jou kan opleveren

Werken met zelfvertrouwen

Als jij ernaar verlangt te weten wat je wilt, een baan, werkplek of leven te hebben waar jij je als een vis in het water voelt en waarbij je met zelfvertrouwen aan de slag kan gaan, meld je dan aan voor een ‘Ontdek je sterk’-traject. Dit is wat het jou op gaat leveren: 

Jezelf van alle kanten leren kennen en ontdekken waar jij goed in bent.

Weten wat je echt wilt en wat jouw passies en dromen zijn.

Weten wat jij nodig hebt om productief te kunnen zijn en om lekker te kunnen werken.

Een duidelijk kompas waarmee jij je verdere loopbaan kunt uitstippelen.

Meer in balans met jezelf en je omgeving.

Meer zelfvertrouwen en zelfwaardering.

Vrouw met zelfvertrouwen

God heeft een plan met je leven en Hij heeft je alles gegeven wat je nodig hebt om dat plan ook uit te voeren. Jouw persoonlijkheid, je talenten, je passies... ze zijn de wegwijzers. Dus luister er goed naar.

'Ontdek je sterk'

€ 449

Per traject

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Verlang je ook naar een plek waar jij je als een vis in het water zult voelen? En wil je leren hoe je de juiste stappen zet om je zelfvertrouwen te vergroten? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Een kennismakingsgesprek is helemaal gratis en vrijblijvend. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.